Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!
icon

2024.05.19 14:00 - 2024.05.19 18:00

Pünkösd Európa felett

"Mert az ígéret nektek szól, valamint a ti fiaitoknak, és mindazoknak, akik távol vannak, de akik közül mindenkit meghív magához a mi Urunk Istenünk." (ApCsel 2,39.)

Pünkösd Európa felett

Program: 14 órától dicsőítő-közbenjáró ima a városunk, nemzetünk és Európa megújulásáért, a Szentlélek kiáradásáért ránk és Egyházunkra. 16 órától szentmise, főcelebráns Dr. Fábry Kornél segédpüspök.

  • Helyszín: Szent Anna kápolna (Budapest, Jánoshegyi út, 1121)
  • Szervezők és zenei szolgálat: az Emmanuel Közösség és a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás. Több karizmatikus közösség is közreműködik a rendezvényen.

Közel harminc éve minden Pünkösd vasárnap megtartjuk a Pünkösd Európa felett imát. A koncepció Írországból ered, ahol azt az indítást kapták a karizmatikus testvérek, hogy Európa városaiban a keresztények menjenek fel a hegyre, és onnan imádkozzanak a városukért és egész Európáért, áldják meg a városukat és kérjék a Szentlélek kiáradását. Kérjük el együtt, hogy Isten újítsa meg csodáit! Ez a célja ennek az imának most is. Idén a hagyományos helyszín helyett valamivel magasabban a város felett gyűlünk össze.

Uspace.hu logo
Emmi logo