Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!
Uspace.hu logo

Ez az online közösségi tér Érted jött létre. Itt otthon érezheted magad, választ kaphatsz a téged érdeklő kérdésekre, jó helyről tájékozódhatsz, ötleteket meríthetsz, találkozhatsz hasonlóan gondolkodó fiatalokkal. Bátran kérdezz tőlünk a közösségi oldalakon! Értékes vagy - itt a helyed!

Itt a helyed!

Együttműködő partnerek

 • partner-cover
  Folt – Forrás Online Lelki Tanácsadás

  A FOLT lehetőséget ad arra, hogy a mindennapi életedben jelentkező lelki, iskolai, párkapcsolati, családi, életvezetési kérdésekben segítséget kapj. A tanácsadás során segítséget kapsz a megfelelő szakember megtalálásában. Az online tanácsadás anonim (névtelen), ingyenes és a titoktartás vonatkozik rá. A FOLT azért van, hogy a problémáid valódi meghallgatásra találjanak! Hiszünk abban, hogy nem véletlenül találtál ránk, és ha Te is akarod, segítünk a nehézségeid megoldásában. Keresd a FOLT-ot! Segítünk! Érted. Neked.

 • partner-cover
  Lelkes Napok-Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata

  A karizmatikus megújulás a Szentlélek munkája ma a világban, Isten ajándéka az Egyház számára. Résztvevőit ugyanazzal az eseménnyel való találkozás köti össze: a Szentlélek személyének, jelenlétének és erejének megtapasztalása.

  Az Ifjúsági Szolgálat küldetése, hogy segítse a fiatalok megtérését, hitben megmaradását, Istentől kapott céljuk betöltését. Támogatjuk őket a személyes megtérésben, hogy fogadják be Jézus Krisztust az életükbe, leljenek rá Isten örömére, szabadságára, szülessenek újjá a Szentlélek által, fogadják be a Szentlélek személyét, jelenlétét, és keresztény mivoltuk hosszú távú, mélyen gyökerező változás legyen. Álmunk, hogy a megújult fiatalok tűzzel a szívükben, a karizmáikkal szolgálják az egyházat.

  Ha csatlakozni szeretnél keress minket Instagramon.

Uspace.hu logo
Emmi logo