Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Az első csók varázsa

Az első csók varázsa

Mindenki elképzeli, milyen lesz, mindenki álmodozik róla, amíg be nem következik, és mindenki azt szeretné, hogy a lehető legtökéletesebb, legemlékezetesebb legyen.

A csók évezredek óta egy érzelemkifejezési forma, a vonzódás, a szerelem fontos jelképe, amit előszeretettel jelenítenek meg a különféle művészeti ágazatok, mint például a képzőművészet, az irodalom, a költészet, a zene és a filmes világ. Természetesnek tűnik, mégis van benne valami varázslatos, amikor két ember ajkai összeérnek, kifejezvén velük az érzelmeket, főleg, ha ez első alkalommal történik meg.

Mikor van itt az ideje?

Leginkább akkor, amikor te úgy érzed, hogy itt az ideje. Ennek sokféle vetülete lehet, például az, hogy mennyi ideje ismered azt a személyt, akivel az első csókot tervezed. Az is számít, hogy milyen érzelmek fűznek hozzá, de az is, hogy mikor és hol adódik lehetőségetek erre a meghitt és romantikus pillanatra. Mindettől függetlenül tényleg érdemes a saját belső hangodra figyelni, és ha azt érzed, még nem állsz készen a dologra, de a társad már nagyon szeretné, esetleg sürget is, állj ki bátran magadért, és ha kell, beszéljétek meg közösen az érzéseiteket, személyes érveiteket az első csókkal kapcsolatban. Ez segíthet, és közelebb is vihet egymáshoz titeket.

Kivel tegyem meg?

Az első csók egy olyan esemény az életben, amire valószínűleg mindig is emlékezni fogsz. Éppen ezért, hogy tényleg különleges emlék legyen, érdemes megvárni azt a valakit, akit igazán szeretsz, akivel komolyan gondolod, és akivel ez az érzés kölcsönösen fennáll.

Nem érdemes siettetni

Ha azt szeretnéd, hogy minden működjön, őszinte és tiszta legyen az a bizonyos csók, hallgass a megérzéseidre, és akkor és azzal tedd meg, akivel tényleg akarod. Fogadásból, nyomásra, külső kényszerből inkább ne vállalkozz az első csókra, hiszen nemcsak megbánhatod később, de meg is foszthatod magad az egyik legjobb érzéstől, és a szép emlék lehetőségétől.

Mit várjak, milyen lesz?

Valószínűleg ideges leszel, és a párod is, főleg, ha neki is ez az első alkalom, és nagy eséllyel nem is lesz tökéletes maga a csók, de mindez egyáltalán nem fontos, hiszen ha szeretitek egymást, nem az lesz a lényeg, hogy hogyan sikerül az első, hanem, hogy közösen éltétek át. Tapasztalatot gyűjteni és gyakorolni lesz időtök a jövőben is, szóval csak semmi aggodalom! Ez az egész egyébként sem a teljesítményről és a túlgondolásról szól, inkább próbáld meg elengedni magad, átadni testedet és lelkedet is az első élménynek, és igazán jelen lenni a választottaddal a pillanatban.

icon

kapcsolódó cikkek

szex és lélek

Uspace.hu logo
Emmi logo