Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Bohókás ismerkedés, avagy tippek játékos randevúhoz

Bohókás ismerkedés, avagy tippek játékos randevúhoz

Az első találkozás(ok)tól érthető módon félhetsz, hiszen nem ismered még a veled időt töltő lányt/fiút, nem tudod, milyen módszerekkel kerülhetnél hozzá közelebb, és hogyan hangolódhatnátok egymásra. A kínos randi tanácsokat átugorva most könnyed, játékos ötleteket hoztunk neked az ismerkedéshez.

Dúlnak benned a hormonok, és nem tudod, mit kezdj velük? Szeretnél jobban megismerni valakit, aki felkeltette az érdeklődésed? Unod már, hogy nem jutsz egyről a kettőre a kiválasztottaddal? Megdobban a szíved, amikor a filmekben vidáman és könnyen, izgalmas praktikákkal ismerkedik egy fiú és lány/férfi és nő? Akkor alábbi válogatásunk tetszeni fog neked.

ELŐ A TELEFONOKKAL!

Na, de nem úgy, ahogy gondolnád! Ahelyett, hogy egymás mellett ülve halkan csetelnétek egy randi alkalmával, kommunikáljatok a mobilotokban található fotókkal! Egyikőtök fogalmazzon meg egy kérést/kérdést, majd mindketten válaszoljatok a fényképeitekkel egymás után. Például…

Melyik fotó jellemez a legjobban a kameraképeid közül?

Mutasd meg, mit fotóztál le utoljára!

Hadd lássak egy olyan képet, amit azért csináltál, hogy emlékezz egy jó pillanatra!

Tucatnyi hasonló dolgot kérhettek egymástól, ez a ti fantáziátokra van bízva, ha pedig kiveséztétek, vagy meguntátok a képnézegetést, készítsetek közös szelfiket, vagyis emlékeket! Legyen benne vicces, boldog, szomorú, elgondolkozós, grimaszolós, és minden egyéb, ami eszetekbe jut!

Kérdezz - felelek

Írjatok fel kérdéseket, húzzatok egyesével, majd válaszoljátok meg mindegyiket! A jól megszokott „milyenek a szüleid?”, „melyik a kedvenc tantárgyad?”, „mit sportolsz?”, „mi a kedvenc hobbid?” mondatok helyett írjatok össze igazán kreatív dolgokat. Mondjuk…

Milyen a szobád, mi az a berendezés, dekoráció, ami a legjobban tükröz téged?

Miről szoktál álmodozni matekórán, ha elveszted a fonalat?

Milyennek képzeled el magad 20 év múlva?

Mesélj el egy számodra fontos történetet a múltból!

Mondd el filmekkel!

Sehogyan sem tudtok megnyílni egymás előtt? Beszélgessetek filmeken keresztül, ilyen, és ehhez hasonló kérdések mentén:

Melyik filmcím írja le a legjobban a családoddal való kapcsolatodat?

Mit nézel meg, ha boldog vagy, mit, ha szomorú és magányos?

Melyik mozis főhőssel tudod a legjobban azonosítani magad, és miért pont vele?

Ha választhatnál, melyik film végét írnád át?

Főszerepben a különleges helyek

Rengeteg romantikus filmben láthattál olyan jelenetet, amikor az ismerkedő felek az első randik alkalmával elviszik egymást a kedvenc, leginkább őket jellemző, számukra sokat jelentő helyekre. Lehet az egy hegyi kilátó, egy vízparti stég, egy hatalmas mező, vagy egy izgalmas városrész, ahol megannyi megfigyelni való van. Vidd el a választottadat a kedvenc helyedre, és mesélj neki arról, miért éppen az a kedvenced. A sablon ismerkedési mondatok helyett ezekkel az információkkal is megmutathattok magatokból egy részletet.

Ismerkedj finomságokkal!

Ha szereted a hasad, esetleg ismered már annyira a randitársad (például mert a menzán vagy szünetekben megfigyelted), hogy tudod, őt is érdeklik a finom fogások, „beszéljetek” az ételek nyelvén. Fogalmazzátok meg az alábbi kérdéseket (és hasonlóakat), és válaszoljatok rá játékosan!

Milyen típusú konyha lennél? (kínai, ázsiai, olasz, francia, amerikai, magyar stb.)

Ha le kéne írnod az öltözködési stílusodat, milyen hozzávalókkal írnád le? (itt akár komplett recept is készülhet a leírásból)

Ha süti lennél, melyik süti lennél?

Ha létre kéne hoznod életed műalkotását, milyen színű és alakú alapanyagokat használnál hozzá?

Spontán activity

Mutogassatok el magatokról valamit! Lehet az az előző hétvégi tevékenységetek, egy könyv, amit éppen olvastok, a kutyátokkal, macskátokkal való kapcsolatotok, a kedvenc zenekarotok, a jövőbeli terveitek (mik szeretnétek lenni, mit szeretnétek tanulni). Adjatok instrukciókat a másiknak, hogy megtudjatok olyat is, amit eddig még nem.

Rengeteg ötletet lehetne még felsorakoztatni, a folytatást azonban mindenkinek a saját fantáziájára bíznánk. Ha pedig van valami igazán különleges tippetek, osszátok meg velünk is! J

icon

kapcsolódó cikkek

szerelem

Uspace.hu logo
Emmi logo