Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Ismerkedés újratöltve

Ismerkedés újratöltve

Izgulsz, mert most először találkozol azzal a fiúval/lánnyal, akiért már egy ideje odavagy? Fogalmad sincs, hol találkozhatnátok? Szeretnél egy olyan helyen időt tölteni vele, ahol élményekben lehet részetek, ahol egymásra figyelhettek? Nem kell rögtön drága programot szervezned, ennél egyszerűbb és kézenfekvőbb ötleteket is bevethetsz.

Az első randevú különleges alkalom, ahol mindenki szeretne kellemes benyomást tenni, hiszen valószínűleg örök emlék marad. Ahhoz viszont, hogy jól érezzétek magatokat, nem kell eget rengető helyszínekre látogatnotok, és sok pénzt elköltenetek, elég, ha egy kis izgalmat és eredetiséget csempésztek a találkozóba, például azzal, hogy olyan programot választotok, ami illik hozzátok, és ahol mindketten el tudjátok magatokat engedni. Ehhez adunk most tippeket:

Irány a természet!

Ha a meghitt beszélgetések híve vagy, szeretnél inkább elvonulni a világ elől, hogy nyugodtan tölthess időt a kiszemelteddel, aki hasonló alkat, mint te, akkor vidd el a kedvenc kirándulóhelyedre. Itt biztosan nem zavar meg titeket senki, elmerülhettek egymás megismerésében, és persze a természet szépségében. Ha pedig a séta közben belefutnátok egy játszótérbe, semmiképpen se hagyjátok ki az eszközök közös kipróbálását.

Móka a jégen

Nincs is jobb dolog, mint felszabadultam nevetni azzal, akit igazán kedvelsz, ehhez pedig tökéletes helyszín lehet a jégpálya. Nem kell félned a kínos csendektől, hiszen a zene, és a titeket körülvevő korcsolyázó emberek gondoskodnak az alapzajról és alaphangulatról. Az évszaknak megfelelő program sok örömteli pillanatot tartogat, ha pedig nem vagytok profik a jégkorcsolyában, még inkább garantált a nevetés és a jókedv!

Vásári forgatag

Talán furcsa ötletnek tűnhet egy zsúfolt vásárba vinni a másikat első randi idején, de hidd el, izgalmas ötlet ez is! A sok néznivaló, a különféle árusok és portékáik, a finom illatok, a zene és a fények mind-mind mesebeli hangulatot teremthetnek. Nézzetek meg minden apróságot, válasszatok kedvenc vásári csecsebecsét, kóstoljatok meg valami finomságot, és élvezzétek közösen az eseményeket!

Édes pillanatok

Ha édesszájúak vagytok, és nem tudtok ellenállni egy habos süteménynek, üljetek be egy szimpatikus cukrászda eldugott szegletébe. Itt nemcsak beszélgetni, de falatozni is nyugodtan tudtok, ha pedig kifogynátok a témából, beszélgessetek a kedvenc édességeitekről!

Játékra fel!

Tudsz bowlingozni? És a randi társad? Ha igen azért, ha nem azért lehet jó választás egy ilyen helyszín és program. Foglaljatok le 1-2 órára egy pályát, és kápráztassátok el egymást, vagy éppen, tanuljátok meg közösen az alapokat. Biztosan emlékezetes időtöltés lesz.

Reggeli séta

Túl egyszerűnek, snassznak, semmilyennek gondolod? Pedig nem az! Találkozzatok még a tanítás előtt, akár egyikőtök lakhelyénél, vagy félúton, és sétáljatok együtt a suliba reggeli ébredező hangulatban. Nemcsak egy kellemes tanításra hangolódó beszélgetésben lehet részetek, de kicsit megismerhetitek a másik útvonalát, közlekedési szokásait, napindító rutinjait is.

icon

kapcsolódó cikkek

szerelem

Uspace.hu logo
Emmi logo