Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Virággal a női szívek felé

Virággal a női szívek felé

Randira mész? Meghívást kaptál a lány családjához? A szívedet elárasztó öröm, a pillangók a hasadban érzés bizony gondokkal is jár. A nagy dilemma: üres kézzel menjek, vagy illik vinni valamit az első randira, az első családi meghívásra? Segítünk, a válasz egyértelműen igen! Most már csak azt kellene tudni milyen fajtájú, színű virágot, csokrot válassz? Randi - virág kalauzunk ebben segít!

Virágozz!

A virágnak egy hölgy szívből örül 0-99 éves korig. Egy férfi - és te már majdnem az vagy - virággal tudja meglepni, mosolyra fakasztani a nőt. Ahogyan édesanyád is ellágyul egy csokortól, ugyanúgy jó ötlet már az első randira is egy szál virággal érkezni, az első családi meghívásra meg csokrokkal. Igen, kettővel, egyet az anyának, egyet a neked tetsző lányának - ezt még a lányos apák is értékelni fogják.

Tudtad, hogy az ajándékozott virágfajta, csokor üzenetet hordoz? Nagy jelentősége van, hogy kinek, mikor, milyen virágot viszel! Ha nem ismered a virágok nyelvét, félreérthetik a legjobb szándékaidat is, ügyelj hát a szabályokra!

Virágszabályzat

Szinte minden virágnak van valami jelentése, ami azért is nagyon izgalmas, mert egy szál virággal bármit elmondhatsz mielőtt még megszólalnál. Most összegyűjtöttük neked a legkedveltebb virágokat és azok jelentéseit, így legközelebb már te is értheted, hogy mit jelent egy szál vörös rózsa vagy mondjuk az orchidea.

article image

Orgona: Ha lánynak adod, akkor az egy szerelmi vallomás, a virág általános jelentése a szeretet. Édesanyádnak anyák napjára ez tökéletes megoldás, de a neked tetsző lány anyukájának első alkalommal válassz mást.

Tulipán: Ha sárga tulipánt adsz, akkor az hódolat szimbóluma, viszont a piros a szerelem jelképe. Jó ötlet az első családi ebédhez ezeket elválasztani, a barátnődnek piros, édesanyjának sárga tulipáncsokorral bókolj!

Liliom: Ha ezt adod a lánynak, akkor biztos lehet benne, hogy teljesen odáig vagy érte, s ha pirulva elfogadja akkor ő is így érez. A liliom az ártatlanság szimbóluma, ezzel a tisztességes szándékaid is jelzed. Első randihoz túl elegánsnak, első látogatásnál hivalkodónak tűnhet. Tartalékold ezt a tudást későbbre: a liliom legyen évfordulós vagy alkalmi ajándék.

Orchidea: A szerelem és szépség szimbóluma. Akinek ezt viszel, biztos lehet benne, hogy nagyon szereted és tiszteled őt. Remek választás, de ezzel is várj, ne lődd el elsőre. Tartogasd az orchideát egy olyan különleges alkalomra, mint maga a virág.

Rózsa: A fehér rózsa a tisztelet és a nagyrabecsülés szimbóluma. Ha ezt viszed első alkalommal barátnőd édesanyjának, nyertél. Egy szál fehér rózsa az első randinál is tökéletes választás. Aztán jöhet a színváltás, sárga rózsát vigyél a második randira, mert az barátságot illetve egy bimbózó kapcsolat kezdetét is jelenti. A vörös rózsa jelentése természetesen a szenvedély és a szerelem, ez jöhet a harmadik találkozónál. A rózsa színválasztásaidról tudni fogják, nem csak szerelmes, művelt és stílusos is vagy!

Levendula: Az odaadást, a boldogságot és a sikert jelenti. Nem tipikus randivirág, de a barátnőd édesanyja biztosan értékelni fogja. Ilyenkor mellé, szíved választottjának egy mezei virágcsokrot vigyél, annak természetessége, tisztasága passzol a levendulához.

Csokor ötlet

Ha csokrot köttetnél, nyugodtan kérj tanácsot a virágárustól! Mondd el, hova mész, kinek szánod a virágkölteményt. Mesélj a lányról, személyiségéről, az öltözködéséről meg hogy miket szeret - egy profi virágkötő pontosan tudja, hozzá milyen virág illik a csokorba! Ne ess túlzásba, a kevesebb néha több. Egy apró kis csokor is lehet gyönyörű, biztosan Ő is értékelni fogja a szándékodat, figyelmességedet, férfiasságodat!

Szerző:Végh Attila
icon

kapcsolódó cikkek

szerelem

Uspace.hu logo
Emmi logo