Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Hogyan tudom bevonzani a szerelmet?

Hogyan tudom bevonzani a szerelmet?

Ha megfogadtad, hogy idén mindenképpen szerelmes leszel, sajnos rossz hírem van, ugyanis a szerelmet nem lehet csak úgy bevonzani. De ne csüggedj! Ez nem jelenti azt, hogy semmit nem tehetsz azért, hogy idén végre boldog párkapcsolatban lehess! Mutatjuk is, hogy hogyan érd el ezt a célod!

Ne írj listát, hogy mik az elvárásaid!

Nem, nem, nem! Most nem arra gondolok, hogy engedd el minden elvárásodat! Az alap dolgokat tudnod kell, például, hogy legyen kedves, ne legyen erőszakos, stb stb. De ha minden egyes részletet megtervezel, magaddal szúrsz ki. A tökéletes herceg csak a mesékben létezik. Lehet, hogy nem pont olyan lesz a családja, vagy a munkája, ahogy te azt eltervezted. De te a személyiségével fogsz járni, nem a munkájával, családjával, hobbijaival. Vizsgáld meg jól, hogy kit engedsz magadhoz közel, de tudj a lényeges dolgokra koncentrálni! A kevésbé lényeges dolgokban pedig lehet csiszolódni.

Ne változtass másokért a külsődön!

Sokszor vagyunk hajlamosak azt gondolni, hogyha más lenne a külsőnk, a hajunk vagy az alakunk, biztos már lenne valakink. Ha változni akarunk, az jó dolog. De figyeljünk nagyon az okára! Ne azért fesd be a hajad, mert valakinek a szőke jobban tetszik, hanem mert te így szeretnéd. És ne azért fogyj, hogy másoknak jobban tetsz, hanem mert egészségesebb, izmosabb akarsz lenni.

article image
Tedd fel magadnak a kérdést: miért akarom én ezt?

Nagyon fontos, hogy milyen célokkal vágunk bele egy kapcsolatba. Üvölt rólunk, ha csak azért akarunk valakivel lenni, mert ő menő, vagy mert mindenki ezt csinálja, vagy lázadni akarok, vagy mert nem akarok egyedül lenni.

Segít, ha tisztázni tudjuk magunkban nem csak a vágyainkat, hanem azok okát is. Ez önismeretileg is egy érdekes kihívás lehet.

Legyél az az ember, akivel te is járnál!

Nemrég valaki azt mondta nekem, hogy egyszer rájött arra, hogy hogyan kezel egyes helyzeteket, és azt gondolta, hogy most legszívesebben szakítana magával. Úgy gondolom, fontos, hogy tudjunk szakítani saját magunkban azokkal a rossz szokásokkal, amik gátolnak minket abban, hogy kiegyensúlyozottabb emberek legyünk. Például te járnál valakivel, aki egész nap csak instázik?

Egy pap mondta nekem egyszer, hogy hogyan várhatom el magamtól, hogy érezzem Isten szeretetét, ha a sajátomét sem érzem? Ugyanígy van ez egy párkapcsolatban. Nem leszel képes közel engedni magadhoz senkit, amíg nem szereted magad eléggé.

Ne húzni próbálj, hanem vonzani!

Ne fuss görcsösen mások után! Ha ők nem jönnek, az az ő bajuk. Kényszerből nem jó lenni senkivel sem. Próbáld meg elérni, hogy téged akarjanak! És ezt hogy lehet? Nem kivágott ruhákkal, nem is a legtökéletesebb sminkkel, hanem azzal, ha magabiztos vagy, tudatosítod, hogy szép vagy, és mersz önmagad lenni!

icon

kapcsolódó cikkek

szerelem

Uspace.hu logo
Emmi logo