Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Bolondos zoknik

Bolondos zoknik

A színes, vicces, bohém, és cseppet sem hétköznapi zoknik virágkorukat élik, és nemcsak azért mert jól néznek ki, hanem mert képesek feldobni szinte bármilyen szettet, sőt, kényelmesek is!

Habár a bokavillantás még mindig meglehetősen trendi dolog, az elmúlt években a láthatatlan titokzoknik ellentéte, a kifejezetten hosszúszárú és feltűnő lábmelegítők is elkezdtek teret hódítani. Számos előnyük van, és amellett, hogy melegítenek, jobban védik a bokát, és megóvnak a meg- és felfázástól, még egyedi stílust is kölcsönöznek.

Csíkos, pöttyös, banános, kiskutyás

A minták tárháza végtelen, a hagyományos motívumoktól, a gyümölcsös vagy épp gyorséttermi fogásos és állatos díszítéseken keresztül egészen az ismert festményekig, valamint a képzőművészet, zene és irodalom szereplőinek portréjáig mindenféle dekoráció elérhető, ha zoknikról van szó. Ez a sokféleség aztán lehetőséget ad arra, hogy megtaláld a saját stílusodnak megfelelő párokat, de arra is, hogy igazán kifejező légy, és valami olyasmit viselj, amiben jól, és különlegesnek érzed magad.

Alternatíva is lehet

A harisnya és a harisnyazokni nagyon praktikus dolog, segítségével elegánsabbá tehetsz egy bokacsizmát, ami például szoknya, vagy rövidszárú nadrág viselése esetén sokat számíthat. Mégis érdemes meggondolnod, mikor és mennyit viseled. A műanyag nejlon holmikba ugyanis jobban beleizzadhat a lábad, ami egyrészt kedvenc cipőidet is szagossá teheti, másrészt a lábad is hajlamosabbá válhat a gombásodásra, vagy egyéb kellemetlen tünetek megjelenésére. Mivel ma már szinte minden divatos, hordj gyakrabban vastag zoknit, akkor is, ha az kilátszik a nadrágod, szoknyád alól. Ha a nagyon színes darabok zavarba hoznak, válassz visszafogottabb, egyszínű, vékony csíkos, apró pöttyös, vagy klasszikus kárókockás verziókat.

Vidám zoknis napok

Ahogy egy ballagás előtti bolond napon mindenféle színes és vicces ruhát öltesz magadra, és a december 13-i Nemzetközi Csúnya Pulcsi Napon felveszed a legviccesebb karácsonyi felsődet, úgy akár egy hagyományos pénteken, vagy a téli szünet előtti utolsó napon is szervezhettek vicces zoknis eseményt a barátaiddal, osztályoddal. Beszéljetek össze, esetleg avassátok be az osztályfőnökötöket is, és viseljetek tarka zoknikat, méghozzá kivillantva! Adhat egy jópofa keretet ez a tanítási napnak, és még a közösségi érzés erejével is megajándékozhat titeket.

Zoknis kuckózás

A hűvösebb hónapokban biztosan te is gyakran kuckózol be, filmezel, könyvet olvasol, vagy valamilyen hobbival foglalatoskodsz. Ilyenkor (is) kapóra jönnek a vastag, hangulatos zoknik, akár több rétegben is. Emellett beszerezhetsz otthonra igazán puha, vastag, és akár térdig vagy még tovább érő extrán melegítő darabokat is, hogy teljes legyen az őszi-téli, lakásban töltött kikapcsolódás.

icon

kapcsolódó cikkek

szépség

Uspace.hu logo
Emmi logo