Lájkolj minket Facebookon, ha az is a te helyed!LÁJKOLOM!

Újítsd meg a szobád!

Újítsd meg a szobád!

Van egy kis szabadidőd és nem tudod, hogy mivel üsd el? Újítsd meg a szobád kinézetét kicsit. Ha unod a régi tapétát, máshova tennéd az ágyat vagy csak kreatív megoldásokra vágysz, akkor jó helyen jársz! Összeszedtünk néhány ötletet, amivel meg tudod újítani egy picit a kuckódat, csupán kreativitásra lesz szükséged, mert ezek garantáltan pénztárcabarát tippek! Varázsolj kellemes hangulatot a négy fal közé, dekorálj, rendezd át a szobát és élvezd az új külsőt, ami neked köszönhetően újult meg.

Fess

Biztosan hánykolódik otthon valamelyik fiókban egy rég nem használt, de még jó állapotú festékes paletta. Vegyél egy A4-es lapot, ha tetszik hajtsd kisebb darabokra, és fess rá valamit. Lehet az egy absztrakt kép is, ahol csak szépen egymásban folynak a színek, ahogy neked tetszik. Ha van tűfilced, akkor húzz kontúrvonalakat, amik mentén a színes festéket vezetni szeretnéd. Lehet, hogy neked a Balatont juttatja eszedbe a kétféle kék szín egybeolvadása a lapon. Az a fontos, hogy kellemes emlékeket idézzen elő benned és jó érzéssel gondolj vissza a megélt pillanatokra. Díszítsd vele az íróasztalod fölötti ablakot, falrészt!

A szemét nem mindig szemét

Van otthon kidobásra váró üres konzerves doboz? Egy fogó segítségével óvatosan nyomkodd le a peremét, ahol a konzervnyitó találkozott a dobozzal, így az nem fog megsérteni. Jöhet a festés, válassz ízlésednek megfelelő színt és fesd be az egész konzervet. Lehet, hogy két rétegre lesz szükség, hogy szép egyenletes legyen a szín. Tárolj benne ceruzákat, tollakat. Hasonló a helyzet az üres tekedobozokkal is. Vágd félbe ahol tetszik, fesd le, rajzolj rá mosolygós arcokat. Próbáld ki a krétafestéket. Remekül fedi a konzerv dobozokat, egyszerű a használata és gyönyörű lesz a végeredmény.

Origami

Készíts papírból madarakat. Könnyen, mindössze néhány lépésből álló videókat is találhatsz a pinteresten. Pikk-pakk el tudod készíteni, és csak néhány szál cérnára és egy tűre lesz szükséged. A madarakat a szárnyuknál szúrd át egy tűvel, fűzd át rajtuk a cérnát és ékesítsd a szobád valamely pontját vele. Akaszthatod a lámpára is, de belógathatod akár az ablak elé is.

Készíts montázst a barátaiddal készített közös képekből. Fűzd fel őket cérnára, vagy csak ragaszd a falra aszimmetrikusan. Engedd, hogy szárnyaljon a fantáziád!

Van egy kinőtt pólód, amitől képtelen vagy megválni? Készítsd belőle párnahuzatot! Rajongója vagy a vicces idézeteknek, motiváló gondolatoknak? Készíthesz saját matricát! Nyomtasd ki a szöveget, kétoldalú ragasztóval pedig rögzítsd a kívánt felületre. Apró, ötletes változtatásokkal megújíthatod a szobádat és nem kell rögtön a boltba szaladni, elég kreatívnak lenni és kitalálni, hogy miből mit lehet gyártani. Garantálom, hogy a végeredmény is sokkal jobban fog tetszeni, ha mindent te készítesz!

icon

kapcsolódó cikkek

szabadidő

Uspace.hu logo
Emmi logo